Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

събота, юни 19, 2010

Агент Карак от бившата ДС,шеф на Дарик радио плюе друг агент Недим Генджев

Хасковските мюсюлмани:Позор! Недим Генджев продаде вакъфските имоти

Красимир Бояджиев

С плакати „Връщането на Генджев е позор за България пред Европа", „Възродителният процес в ход" и „Не на престъпниците и крадците на вакъфски имоти" мюсюлманите от Хасково и областта изразиха протеста си против решението на Върховния касационен съд, с което бившият главен мюфтия Недим Генджев се възстановява на поста си. В нарочна декларация те осъдиха Генджев за действията му, докато е заемал най-висшата религиозна мюсюлманска длъжност преди 15 години, заявявайки, че той е продал над двайсет вакъфски имота - нещо недопустимо според каноните на исляма.

Легитимният главен мюфтия е Мустафа Алиш Хаджи, който бе избран законно от Националната конференция през октомври миналата година, на която присъстваха делегати от цялата страна, заявиха протестиращите. Те добавиха, че ако не бъдат чути, протестите им могат да се превърнат в ефективни.

Според някои по-крайни изказвания, Генджев имал подкрепата на арабски ислямисти и бившата българска Държавна сигурност и реабилитацията му можела да има опасни последствия за страната.

Още от протеста на побеснели лумпени - в прикачения звуков файл:

дарик радио / Минаре България




От нета:

С какви пари си купи Агент Андрей-Мустафа Хаджи 3 апартамента в Истанбул, Фикри Сали – къща в Бурса, Осман Хълми – къща в Пещера????

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи