Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

неделя, юни 20, 2010

Лъжите на бившото ръководство на Мюсюлманското изповедание

ПОЗОР !!!

Бившото ръководство на Мюсюлманското изповедание съвсем откачи

На 17.06.2010 бившото ръководство на Мюсюлманското изповедание излезе с декларация, изпълнена с неистини и клевети, оповестявайки, че Н.Генджев е затворил джамията в София и още куп лъжи.

В същото време имами се оплакаха на Н.Генджев, че са принуждавани лично от Хюсеин Хафузов, помощника на Мустафа Хаджи, да затворят джамията и да разпространяват сред вярващите, че Генджев е затворил джамията. Имамите се оплакаха и че са заплашвани с физическа саморазправа. Имамът Дахил К. заяви в присъствието на журналисти, че има дори записи в телефона си със заплахите на Хафузов. В крайна сметка лично Хюсеин Хафузов затваря джамията и в последствие прави лъжливи изявления пред пресата.

Ние сме озадачени и потресени от изключително низкото поведение на бившото ръководство. Позор за Мюсюлманското изповедание да бъде ръководено от хора без култура, възпитание и ценности. "Yaziklar olsun size"

В навечерието на Свещенната Нощ Регаиб Кандили с този акт на кощунство и посегателство спрямо религиозните храмове, на безпардонност и липса на етика и морал те показаха своето истинско лице.

Аллах да ни пази от такива ръководители.


Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи