Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

понеделник, юни 08, 2009

САЩ искат бързо създаване на палестинска държава

САЩ искат бързо създаване на палестинска държава

Дата : 8 Юни 2009 г. 11:50 ч.

Бившият американски сенатор, считан за един от хората, помогнали за установяването на мир в Северна Ирландия, тази седмица ще бъде на обиколка в Близкия Изток

Специалният пратеник на САЩ за Близкия Изток Джордж Мичъл заяви в Осло, че страната му ще направи всички възможни усилия, за да постигне "бързо" създаването на палестинска държава, предаде АФП.

"На първо място, разбира се, е темата на тази среща - да дадем подкрепа на Палестинската автономия", заяви Мичъл в началото на заседанието на временния комитет на международните донори на палестинците.

"Важно е да се създадат институции и капацитет на правителството, така че бързо да бъде изградена жизнеспособна и независима палестинска държава", допълни Мичъл.


Бившият американски сенатор, считан за един от хората, помогнали за установяването на мир в Северна Ирландия, тази седмица ще бъде на обиколка в Близкия Изток, четвъртата от встъпването му в длъжност през януари в опит да възобнови мирния процес.

"Президентът (Барак Обама) ясно даде да се разбере на цялата си администрация публично и в частни разговори, че САЩ считат, че решението за създаване на две държави е единственото жизнено политическо решение", допълни Мичъл.

http://world.actualno.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи