Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

петък, юни 26, 2009

Аллах да бъде с теб Майкъл,винаги !

Отиде си Джако
Майкъл Джексън почина на 50-годишна възраст
Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Майкъл Джексън почина на 50-годишна възраст

"Кралят на попа" Майкъл Джексън е починал вчера в болница в Лос Анджелис. Вероятната причина за смъртта му е внезапно спиране на сърдечната дейност. Съобщението за смъртта на Майкъл веднага стана водеща новина в медиите.

Майкъл Джексън вече не е дишал, когато медиците от пожарната команда на Лос Анджелис се отзовали на повикване от дома му около 12,30 ч. местно време. Те се опитали да го реанимират и го откарали в болницата на Калифорнийския университет. Стотици хора се събраха пред болницата, след като новината се разчу.

Напразни опити за връщане към живота

4 десетилетия на сценатаBildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: 4 десетилетия на сцената

Лекарите се опитвали да спасят живота на Майкъл повече от час, заяви на пресконференция няколко часа след внезапната му смърт неговият брат Джърмейн Джексън, който е и официален говорител на семейството. "Личният му лекар, който бил с него, се е опитал да реанимира брат ми, както и медиците, които са го транспортирали до болница "Роналд Рейгън" в Калифорнийския университет. При пристигането му там екип от лекари кардиолози се е опитвал да го върне към живота повече от един час, но не са успели", каза Джърмейн, който прочете пред репортери написан текст, без да отговаря на въпроси. "Семейството ни моли медиите да проявят уважение към личния ни живот в този труден период. Аллах да бъде с теб Майкъл, винаги!", продължи Джърмейн, който е мюсюлманин.

Смъртта застигна заобиколения от скандали Майкъл Джексън в навечерието на планираното от него "голямо завръщане". През следващите девет месеца той трябваше да изнесе 50 концерта в Лондон, билетите за които бяха разпродадени за часове след пускането им в продажба през март. През последните години имаше съмнения за здравето му, но организаторите на лондонското шоу заявиха през март, че Джексън е преминал успешно 4-1/2 часов медицински преглед от независими лекари. През последните два месеца Джексън репетираше в дома си в околностите на Ел Ей.

Завинаги легенда

Майкъл Джексън излиза на сцената като дете. На петгодишна възраст той вече е звезда в легендарната група "Джексън файв", която има няколко челни места в американската класация. Сред най-големите успехи на "Братята Джексън" са хитове като "ABC" и "I'll be there". Под зоркия поглед на бащата неговите деца се превръщат в истински шоузвезди. По-късно Майкъл разказва, че е имал всъщност нещастно детство.

Джако през 1971, 1977 и 1979 годинаBildunterschrift: Джако през 1971, 1977 и 1979 година

През цялата си зашеметяваща кариера Майкъл Джексън печели безброй музикални награди, сред които и 13 пъти "Грами". Но своята популярност Майкъл печели не само с музиката си, а и с това, че роденият афро-американец променя през годините сериозно своя външен вид. Избелва си кожата, коригира си носа, като през цялото време отрича да се е подлагал на козметични операции.

През 1993 година идва скандалът за сексуален тормоз над малолетно момче. Срещу огромна сума обаче поп-звездата успява да се спаси от съдебен процес. През 2005 година той отново е обвинен в сексуално посегателство към дете, следва дълго и мъчително дело, в хода на което стават известни редица интимни подробности от личния живот на певеца.

След оневиняването си Джексън първоначално се отгтегля от публичния живот, за да събере сили за новите си проекти. Но планираното от него голямо завръщане няма да се случи. Милиони фенове на Джако в цял тъгуват заради загубата на една ексцентрична звезда, отишла си от този свят твърде рано - на 50-годишна възраст. Майкъл Джексън се е женил два пъти - първата му съпруга е дъщерята на Елвис Пресли - Лиза Мари. Той има три деца. В първите американски коментари по повод смъртта на Джако се казва, че той ще остане завинаги легенда в света на поп-музиката.

Скръб сред феновете по цял святBildunterschrift: Скръб сред феновете по цял свят

СК/ДПА/АП/ФП/ДПВ

Радио "Дойче веле "

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи