Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

четвъртък, юни 11, 2009

Ако си гей,ставаш митрополит, най-малко епископ !

Ставаш владика, ако си гей

11 юни 2009, 11:57
София, България

"Ако си гей, ставаш митрополит, най-малко епископ" - това е условието за израстване в йерархията на родната ни църква", твърдят пред "168 часа" хора от алтернативния синод на Инокентий. Те сочат като пример за бързо израстване в църковното поприще "необичайното съжителство" на главния секретар на Светия синод - Стобийския епископ Наум, с никому неизвестния Борис Цацов.
"Изявени гейове с висш църковен сан са окупирали Светия синод. Българската православна църква в лицето на патриарх Максим полага усилия да се освободи от тях, тъй като те уронват авторитета на църковната институция пред другите църкви" - това разкри висш архиерей. Негови колеги се възмущавали на какво основание епископ Наум "демонстрира повече от приятелски отношения с Цацов".
Източници във висшите църковни среди твърдят, че двамата живеят в общ апартамент в Синодалната палата, над апартамента на патриарха, който бил категорично против тази демонстрация. На въпрос назначен ли е Борис Цацов на някаква длъжност в Светия синод, служителите са повече от лаконични: "Тази личност не е на никаква длъжност при нас, не фигурира в никакви документи. Но има вътрешен телефон за контакт". /БЛИЦ

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи