Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

вторник, април 05, 2011

Партията на Саркози организира „дебат за светския характер” – евфемизъм за дебат за исляма

„Индипендънт”: Проблемите за Саркози се увеличават

05 април 2011

Париж. 12 месеца преди президентските избори дясноцентристската партия на френския държавен глава Никола Саркози заплашва да се раздели заради отровна „тристранна гражданска война”, коментира вестник „Индипендънт”.
Напрежението, създадено заради успеха на крайнодесния Национален фронт на местните избори през миналия месец, ще стане още по-явно днес, когато партията на Саркози организира „дебат за светския характер” – евфемизъм за дебат за исляма.
Премиерът Франсоа Фийон няма да присъства, като негов близък съветник посочва, че министър-председателят не се чувства много комфортно заради случващото се, което според него, е провалена стратегия да се копира Националния фронт.
Президентът Саркози и Жан-Франсоа Копе, председател на управляващата партия Съюз за народно движение (СНД) настояха деб атът да се състои. Според тях дебатът, който ще се проведе в парижки хотел, не е атака срещу мюсюлманите, а отворена дискусия за начините да се предотврати възможността ислямът и други религии да навредят на светските и либерални традиции, гарантирани от законите и конституцията на Франция.

иаф / Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи