Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

сряда, октомври 07, 2009

Догадки за пожара,засегнал Благоевградската джамия !

Догадки за пожара,засегнал Благоевградската джамия !

Wednesday, 07 October 2009 14:50

Според думите на съседите, които споделиха за проблема пред Районния мюфтия, първо се е чуло взрив от който има счупени стъкла на тото-пункта в съседство и след това е тръгнал пожара.

Покрива на джамията беше подменен преди една година, тъй като беше занемарена и капеше, след което подменихме дограмата и започнахме вътрешен ремонт, от този момент общинската администрация при предишният кмет Лазер Причкапов, който беше първи секретар на БКП-в благоевградски окръг настрои общинският съвет и приемаха решение с което да спрат процеса по ремонта на джамията. За нея бяха залепени от всичките й страни лавки. И въпреки нашият апел за премахването им те стояха. Днешният кмет Костадин Паскалев премахна някои от тези лавки но не всички, но вместо тях постави контейнери за боклуци.

Всички тези странични явления са предпоставка за днешния инцидент. Затова още днес ще депозираме до новия кмет искане за премахването и на останалите паянтови лавки които са залепени директно за джамията, както и отстраняването на тръбите, от които винаги е вървяла вода, която влиза в основите на джамията, които видяхме след пожара.



Мюсюлманско изповедание - Главно мюфтийство/България Таймс

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи