Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

събота, септември 10, 2011

Сблъсъците пред джамията в София били по заповед на Волен Сидеров

Скандал избухна в партия "Атака"

:::

Авторски снимки:Кадъ Сейфуллах Ефенди Джамия - град София,архитект:Мимар Синан,построена:1567 г. (Баня баши джамия - град София) !

:::

Сблъсъците пред джамията в София били по заповед на Волен Сидеров

София /КРОСС/ Скандал избухна в партия "Атака", след като Волен Сидеров обвини свои доверени лица за сблъсъците пред софийската джамия тази пролет.

Те от своя страна напускат партията, като сочат Волен Сидеров за подстрекател на напрежението. Ивайло Минов и Мартин Мартинов твърдят, че са напуснали "Атака" заради неизпълнени към тях финансови ангажименти от страна на Сидеров. Обвиняват го още в двоен стандарт и необяснимо забогатяване, информира бТВ.

Ивайло Минов и Мартин Мартинов нямат и трийсет години, но вече са с шест годишен стаж като партийни функционери в "Атака".

Ивайло е бил шофьор на Димитър Стоянов, а двамата с Мартин накрая отговаряли за организацията на митингите. Те са и сред основните агитатори за партията в софийска област.

През последните месеци Минов и Мартинов са посочени от Волен Сидеров като евентуални виновници за сблъсъка пред джамията в София. Те обаче прехвърлят топката към лидера, тъй като правили всичко по негово нареждане.

Волен Сидеров отказа лично да отговори на бившите си довереници, но в прессъобщение на партия "Атака" се казва, че Ивайло Минов и Мартин Мартинов са уволнени, тъй като било установено, че на митинга на "Атака" са извършили самоволни действия, с което са допринесли за създаване на провокационна ситуация от недоброжелатели на партията.

Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи