Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

събота, декември 26, 2009

"Аз съм - мюсюлманин, аз съм - американец" !

"Аз съм - мюсюлманин, аз съм - американец" !

Friday, 25 December 2009 16:53

Кампания "Аз съм - мюсюлманин, аз съм - американец" ще се проведе в Ню Йорк.

Американска мюсюлманска организация за човешки права започна кампания за адекватно запознаване на милиони американци с исляма. Кампанията под мотото " аз съм - мюсюлманин, аз съм - американец " беше инициирана в Ню Йорк от Съвета за американско-ислямски отношения, за да покаже на американците, че мюсюлманите – са ценни за американското общество.

В събитието ще вземат участие представители от различни сфери на дейност - в полицията, активисти за човешките права, преподаватели и юристи.

"Тази обществена кампания показва отношенията на обикновения американски мюсюлманин , чието ежедневие е посветено на обществото и в служба на страната", - каза Фаиза Али, директор на обществените работи към Съвета за американско-ислямски отношения в Ню Йорк.

Според "Ал Арабия, събитието ще продължи от 22 декември до 16 януари и ще се проведе още в навечерието на Нова година, когато най-малко един милион души ще се събират на Таймс Скуеър.

Ибрахим Хупър, директор на Съвета, каза, че това е чудесна възможност да се даде на американците положителен образ на исляма.
За тези, които никога не са били на Таймс Скуеър, Хупър обясни, че съдържанието на кампанията ще бъде излъчвано по 18 пъти на ден върху гигантски екран.

Хупър заяви, че по време на първия ден на излъчване на видеото на Таймс Скуеър се забелязва положителна реакция от страна на обществеността.


Мюсюлманско изповедание - Главно мюфтийство / Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи