Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

неделя, декември 13, 2009

Продължават реакциите по повод организираното преди два дена нападение на еврейски заселници срещу джамия в Палестина !

Реакции срещу опожаряването на палестинска джамия...

Продължават реакциите по повод организираното преди два дена нападение на еврейски заселници срещу джамия в Палестина...

Изпратена 13.12.2009 10:36:33 UTC

Обновена 13.12.2009 10:36:33 UTC

Продължават реакциите по повод организираното преди два дена нападение на еврейски заселници срещу джамия в Палестина. Генералният секретар на организацията Ислямска Конференция Екмелеттин Ихсаноглу призова международната общественост да предприеме ответни мерки във връзка с инцидента.
След като премиерът на Израел Бенямин Нетаняху оповести, че ще ограничат строежа на нови израелски селища, зачестиха нападенията на израелски заселници срещу палестинци и тяхна собственост.
Израел оповести, че е започнато следствие във връзка с нападението на израелски заселници срещу джамията в село Юсуф на Западния Бряг на река Йордан и опожаряването на библиотеката на джамията.
Палестинският държавен глава Махмуд Аббас остро осъди нападението и каза, че то е било насочено срещу свободата на вероизповедание и срещу свещенни мюсюлмански обекти.
Президентът на Израел Шимон Перез и премиерът Нетаняху също остро разкритикуваха нападението, а министърът на отбраната Ехуд Барак подчерта, че тези които опожаряват джамии нямат място в израелското общество.

Радио "Гласът на Турция" / Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи