Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

четвъртък, април 01, 2010

Първият онлайн сексшоп за мюсюлмани !

Първият онлайн сексшоп за мюсюлмани отвори врати в Холандия !

31-03-2010

Белгия последва Франция по пътя към забрана на бурката !

Първият онлайн сексшоп за мюсюлмани отвори врати в Холандия, съобщи в. „Таймс”. Главната страница на сайта, наречен "El Asira" ("общество" на арабски), изглежда повече от благоприлично. На уебстраницата, която има версия на арабски, английски и холандски език, е изобразена улица, разделена от линия. Клиентките трябва да кликнат от лявата страна на линията, а мъжете - от дясната.
В магазина се предлагат различни видове олио за масажи, лубриканти, розови секси гащички и най-разнообразни афродизиаци. В него обаче няма вибратори и порнография. Всички артикули, които се продават, са "халал" - позволени според ислямския закон.


"Само за първите четири дни имахме 70 хил. посещения", казва създателят на сайта Абделазиз Аурах, който е от марокански произход. Целта на неговата инициатива е да промени схващането, че ислямът се отнася враждебно към представителките на нежния пол. „Този имидж на подчинената жена, която стои в кухнята, облечена в бурка, не е истински”, твърди собственикът.
Аурах се е обърнал за съвет към видни имами преди откриването на онлайн магазина. По думите му един от духовниците, с които се консултирал, му казал: „В исляма е важно и жените, и мъжете да получават оргазъм. Ако една жена не е задоволена, тя ще използва непристойни начини, за да получи удоволствие, като мастурбация и вибратори.”
В същото време стана ясно, че вчера белгийската парламентарна комисия за вътрешни работи е гласувала за пълна забрана на бурката на обществени места. В документа, одобрен от комисията, се предлага хората, които излизат на обществени места със забулено или прикрито лице, така че да не могат да бъдат идентифицирани, да бъдат наказвани с глоба и/или лишаване от свобода за срок от 1 до 7 дни.

Така Белгия пое по пътя към пълната забрана на традиционната мюсюлманска дреха ден след като Франция получи зелена светлина за налагане на забрана с ограничен обхват, отбелязват агенциите. Върховният административен съд на Франция предупреди, че пълната забрана на бурките може би ще се окаже неконституционна. Съдът обаче заяви, че може да се наложи забрана на места, които се смятат за високорискови от гледна точка на сигурността.

вн / Минаре България


:::


In english language:

Online Muslim sex shop in the Netherlands is all halal !

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи