Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

понеделник, октомври 24, 2011

ЛИБИЯ ЩЕ БЪДЕ ШАРИАТСКА ДЪРЖАВА

ЛИБИЯ ЩЕ БЪДЕ ШАРИАТСКА ДЪРЖАВА...

Лидерът на Преходния Национален Съвет на Либия Мустафа Абдулджелил оповести че новата държавна система на Либия ще се ръководи по каноните на шариата....

Изпратена 24.10.2011 10:01:16 UTC

Обновена 24.10.2011 10:01:16 UTC

Лидерът на Преходния Национален Съвет на Либия Мустафа Абдулджелил оповести че новата държавна система на Либия ще се ръководи по каноните на шариата.
В словото което произнесе пред десетки хиляди души събрали се на площада в центъра на град Бенгази за да отпразнуват победата и Деня на Освобождението, Абдулджелил каза че са ислямска страна в която ще бъдат валидни каноните на шариата.
Той каза че законите за гражданския брак и разводите, приети по време на управлението на убития бивш лидер Муамер Кадафи са в разрез с каноните на шариата и вече не са валидни. Той подчерта че ще бъдат отворени ислямски банки в които няма да има лихви.
Той призова и въоръжените групи да не откриват огън във въздуха за да изразяват радостта си тъй като може да бъдат ранени цивилни граждани и това е в разрез с шариата.
Абдулджелил призова всички либийци да погасят огъня на омразата в сърцата си за да може целият народ да вземе участие във възстановяването на страната.
Абдулджелил отправи послание и към опозицията в другите арабски страни и каза че пожелава на сирийците и йеменците да получат това което искат.

РГТ / Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи