Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

вторник, октомври 18, 2011

Сюзан Сарандън нарече нацист папа Бенедикт XVI


Сюзан Сарандън нарече нацист папа Бенедикт XVI

18.10.2011

Лос Анджелис. Папа Бенедикт XVI бе наречен нацист от Сюзън Сарандън по време на дискусия на филмовия фестивал в Ню Йорк, предаде Ройтерс.

Холивудската звезда, отличена с награда "Оскар" за ролята си в драмата "Осъденият на смърт идва", споделила, че е изпратила на папата копие от книгата, по която е заснет филма. "На предишния. Не на този нацист, който имаме сега", пояснила Сюзън Сарандън.

Забележката е направена от актрисата в интервю, взето от актьора Боб Балабан. Според "Нюздей" Балабан упрекнал дискретно Сарандън за коментара й, но тя го е повторила. Холивудският агент на актрисата не е отговорил на обажданията за коментар.

Папа Бенедикт, с рождено име Йозеф Ратцингер, за кратко членува в организацията Хитлерюгенд в началото на 40-те години на миналия век, когато членството е задължително. Той напуска войската през Втората световна война. Бъдещият папа е казвал, че като предани католици родителите му са отричали нацистката идеология.

65-годишната Сюзън Сарандън е римокатоличка, израснала в Ню Йорк, и е известна с подкрепата си за различни каузи - от борбата срещу глада и СПИН до противопоставянето срещу водената от САЩ война в Ирак. През 1999 г. актрисата е обявена за посланик на добра воля на УНИЦЕФ.

асн / Germany link / Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи