Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

четвъртък, май 06, 2010

Открил смисъла на живота в исляма !

Ръководител на латиноамериканска банда открил смисъла на живота в исляма !

Вторник, 04 Май 2010г. 18:32ч.

Бившият водач латиноамериканска престъпна групировка Муджахид Флетчер, който е приел исляма, преди няколко дни пред студенти от Хюстънския уневерситет – САЩ разказал, как религията на Аллах преобърнала неговия живот.

„Ако не беше исляма, който промени моите убеждения и съответно начина на живот, аз не зная, къде бих бил сега – може би в затвора, а може би в гроба” – казал той.

Оставяйки пороците и живота в постоянна опасност той решил най-накрая за себе си да изясни какво трябва да прави и как да живее. Изучавал кабала, будизъм и религията на своите родители – католицизъм.

„Баща ми никога не ме е притеснявал да следвам една или друга религия, той само ми е казвал, че Бог е един и всеки ще намери сам своя път към него.”

Посвещавайки дълго време за изучаването на религията на Аллах, той е приел исляма във Флорида, където се е запознал с колумбийски мюсюлмани.

Муджахид Флетчер разказал още, че след приемането на исляма в него нито за момент не се е появило желание да се върне към предишния начин на живот. Ислямът е направил огромно впечатление и на неговата приятелка така, че след месец и тя приела исляма, а след няколко години и неговите родители.


Мюсюлманско изповедание - Главно мюфтийство / Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи