Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

петък, септември 04, 2009

Президентът Гюл продължава да организира вечери ифтар !

Президентът Гюл продължава да организира вечери ифтар...

Президентът на Турция Абдуллах Гюл организира снощи в резиденция Чанкая нова вечеря ифтар, на която бяха поканени представители на иракските тюркменски групи...

Posted 04.09.2009 10:07:31 UTC

Updated 04.09.2009 10:07:31 UTC

Президентът на Турция Абдуллах Гюл организира снощи в резиденция Чанкая нова вечеря ифтар, на която бяха поканени представители на иракските тюркменски групи.
В словото, което произнесе на вечерята президентът Гюл каза, че най-голямото желание на Турция е да види, че е установено единство и солидарност между иракските тюркмени. Той каза, че лошите дни в Ирак вече са отминали, като подчерта, че в продължение на години иракските тюркмени са били изправени пред много проблеми но, че вече тези дни са отминали. Гюл каза, че е много нормално в тази обстановка Турция да оказва помощ и подкрепа на всички среди в Ирак.
На вечерята състояла се при закрити за пресата врати присъстваха председателят на Иракския Тюркменски Фронт Садеттин Ергеч, председателят на Иракския Тюркменски Парламент Юнус Байрактар, генералният секретар на Ислямския Съюз на Иракските Тюркмени и депутат в иракския парламент Аббас Бетяти и представители на редица други иракски тюркменски групи. На вечерята също така присъстваха и служители от президентството, министерския съвет и министерството на външните работи.Радио "Гласът на Турция"

Минаре България

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи