Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

понеделник, ноември 12, 2007

Outlandish идват за концерт в България






Радио и телевизия City организират голям безплатен концерт на площад Батенберг на 7-ми октомври по случай втория рожден ден на медията.

На сцената ще се качат осем звезди от световната музикална сцена, чиито имена бяха обявени на пресконференция днес. Специално за събитието в България ще пристигнат изпълнителите Mans Zelmerlow, Freemasons feat. Amanda Wilson, Asle&Anna, Yarabi, Jaba feat. Yves La Rock, Million Stylez, Lumidee и Outlandish.


"Заедно с Loop решихме да направим един голям подарък на младите хора в България - един концерт, който по нашите предварителни усещания ще надмине всички рекорди", обясни собственикът на радио и телевизия City Камен Спасов.

"Прицелили сме се в 50 000 човека на площад Батенберг. Според нашите скромни изчисления би трябвало да е най-голямото музикално събитие за тази година. Искаме младите хора у нас да слушат качествена музика, а не да ходят по чалга концерти".

Камен Спасов и представителят на M-Tel Герасим Славов обявиха, че 1000 потребители на Loop ще спечелят VIP достъп до концерта.

Преговорите за гостуването на изпълнителите са започнали още в средата на юли, като най-трудни са били тези с Outlandish, сподели още Спасов.


"Не можем да разкрием точната цифра на хонорарите на изпълнителите, но най-висок е хонорарът на Outlandish. Целият бюджет на концерта е шестцифрена сума, но първата цифра не е едно", допълва собственикът на City.
Специално за концерта организаторите подготвят и "хай тек сцена", както я определи Камен Спасов. Предвижда се да бъдат инсталирани монитори, каквито досега на са използвани за концерт в България.

Източник: www.avtora.com

oirk.org,29.09.2007

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи