Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

неделя, август 05, 2007

Mюсюлмани бойкотират концерт на Гуен Стефани. Била мръсница.

Само след броени дни започва азиатското турне на Гуен Стефани, която е изключително популярна в страните от Азия и Далечния изток.

Звездата обаче едва ли е предвидила не особено милото отношение, което проявяват към бъдещата й поява в една от страните, включени в програмата – Малайзия.

Певицата планира да изнесе концерта си в Куала Лумпур на 21 август, но някои млади активисти смятат да бойкотират изявата й.

Националното движение на малайзиските студенти-мюсюлмани, което наброява повече от 10 000 души, заклеймява клипа, с който певицата рекламира турнето си - „Sweet escape“.

Според студентите, в него певицата е прекалено провокативна и разголена, и те ще направят всичко възможно да не й позволят да се качи на сцената в този вид.

От организацията се заканват, че ако се наложи, ще потърсят съдействие и от държавните власти.

Водачите на движението обвиняват и местния мобилен оператор Maxis Communications заради това, че са поели рекламната кампания около предстоящото турне на Гуен Стефани.

„ Това не им е за първи път“, казват от щаба на студентите, „те промотират ред събития, които провокират у младите хора в нашата страна упадък и нисък морал“.

Самата Гуен още не е дала официален коментар по случая.
(dnes*bg,02.08.2007)

Няма коментари:

Публикуване на коментар


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи