Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

сряда, март 02, 2011

Не е имало турско робство !

5 коментара:

  1. И защо ми изтрихте коментара, вместо да ми отговорите?! Питах какво е имало, щом казвате, че не е имало Турско робство?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8:36 сл.об.

    Мюсюлманско робство.

    ОтговорИзтриване
  3. Не е вярно, че е имало мюсюлманско робство, а и подобно робство никога не е имало и няма никъде.
    Въпроса, който съм задала по-горе не е реторичен, а съвсем сериозенм - какво е имало. Задаох го не за друго, а защото има само карта без текст и не разбирам заглавието.
    Така че не приемам разни отговори от анонимни.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12:31 сл.об.

    ако искаш приемай неща от анонимни, ако искаш недей. Аз съм български гражданин,Българин, говоря български, православен християнин и децата ми са българи. Не желая да чувам турски, не желая да го разбирам, настоявам всеки в моята държава да говори на официалните места на български и да пише на български във всички документи. В къщи ако иска да си говори и на хинди. Мюсулманите не могат да искат равни права с българите защото това е държавата България, която вече не е под турско робство и никога няма да бъде. Ако искате да фалшифицирате историята, саомзалъгвайте се, но нас няма да излъжете. Прадядо ми е убит от турците, а дядовците ми са се сражавали край и в Одрин и на чаталджа, като са отмъстили. Дали са се борили срещу турското робство, можете да питате тях. Сигурно не са се били за удоволствие или за пари. Не се притесняваме от вас, турците, не желаем противопоставяне, но и не се страхуваме изобщо, да знаете. Притесняват ни единствено нашите продажни политици, които не са и българи, които продават нашата чест, сила и енергия срещу пари и турски вазелин.. Ние живеем в България, това е нашата държава и територия и такава ще бъде завинаги, дори и да останем 2 милиона. Имаме възможностите и силата да я опазим или да я направиме ядрена пустиня, както и съседните ваши територии, ако ни нападнат и видиме, че започваме да губиме. Израел е с нас!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9:57 пр.об.

    е мой човек да си патриот не означава да си националист ,ако са мислили и турците така както ти мислиш нямало е да остане един българин а итези които останат на български ли щяха да приказват,има и още нещо можеш ли да смяташ сметни тези 482 години по 365 и сумата умножи по 100 ще получиш че от нацията и за семе е нямало да остане.И като сте толкова ербап както пишеш защо сте ги търпели тези 500 години

    ОтговорИзтриване


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи