Kur’an-ı kerim (sesli ve yazılı)

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret
AL JAZEERA TV,ONLINE HERE !!!

evet

Minaret news,BG

Тhe voice of minaret

Тhe voice of minaret
Тhe voice of minaret

неделя, май 16, 2010

Ливанци и палестинци отбелязаха катастрофата от създаването на Израел !

Israel stealing Palestine.

Направиха рекордно дълга куфия в Ливан !


In english language:

Palestinians mark Nakba !



Ливанци и палестинци отбелязаха “катастрофата“ от създаването на Израел, установявайки рекорд за най-дългата в света куфия, арабска кърпа за глава.

Дългата 6 552 метра верига от кърпи бе разстлана на терена на стадиона “Спорт Сити“ в Бейрут, за да отбележат това, което арабите наричат “накба“, “катастрофата“ от създаването на Израел през 1948. Събитието, наблюдавано от представител на Световните рекорди “Гинес“ подобрява предишния регистриран опит от 2 932-метрова куфия, установен в Испания през август 1999. Повече от 100 доброволци съединиха гигантския шал във формата на числото 194, обозначаващо резолюцията от 1948 на ООН, която дава правото на палестинците да се завърнат по домовете си на окупираната от Израел територия. Самият опит за рекорд на Гинес е направен от организация със същото име - “Кампания 194“. Надпис в съседство на направената от повече от 6 500 кърпи рекордна куфия гласеше “194. Ние ще се завърнем“. /АФП

Бейрут / Ливан



Минаре България

2 коментара:

  1. Анонимен8:44 сл.об.

    палестинците задължително трябва да създадат своя държава, която дабъде призната в о о н и да поиска освобождението на окупираните си територии, както и завръщането нс бежанците. израел трябва да се научи да се счита с историческите реалности и да ги признава!!! да се благодари че изобщо го има!!! явно евреите на нищо не са се научили: след като са изпитали на свой гръб геноцида, как си позволяват да извършват те самите геноцид и етническо прочистване срещу един мирен народ! съдбата е бумеранг - рано или късно ще плащат за всичко и то колкото по-късно, толкова по-стращно.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9:42 сл.об.

    Вторият коментатор е с тотално промит мозък и пълен ненормалник !

    ОтговорИзтриване


Апелативният съд обяви за главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи - 20 април 2011 г.

Web Portal Turkey


СОДУ "Нювваб" гр. Шумен

Последователи